Sådan bliver Viola Skys kollektioner til...

Oprettet d.

Sådan bliver Viola Skys kollektioner til...

Det er altid en meget spændende tid, når jeg skal begynde på en ny kollektion. En tid med forventningens glæde – lidt ligesom forår, hvor tingenes tilstand befinder sig i sin spæde begyndelse. 

Inden jeg tager til Paris, forbereder jeg mig ved at kigge i alle mine yndlingsmagasiner, browse på nettet og overvejer, hvilke farvekombinationer jeg kunne tænke mig til næste sæson.

Straks efter ankomst til messen mødes jeg med mit fantastisk dygtige team fra systuen, der producerer Viola Sky. Sammen besøger vi mange forskellige leverandører og taler om, hvilke materialer der egner sig bedst til hvad. I disse dage ser jeg på alt det fineste stof, silke, blonder, bånd og sløjfer, som hjertet kan begære. Det er i denne proces, jeg rigtig begynder at se, hvordan kollektionen skal se ud.

På min tur rundt i Paris finder jeg inspiration i forskellige ting som små detaljer, farver og stemninger. Jeg får tid til at sidde stille og kigge på det parisiske liv, tid til at tegne, skrive og blive fyldt op med ny energi. Og der bliver også liiige tid til lidt shopping i yndlingsbutikken Paul & Joe.

Jeg har taget nogle snapshots fra turen...

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar